Om os
Hvorfor Rub & Stub
Vi tilbyder
Cases
FNs verdensmål
Kontakt
More
Praksisorienterede workshops af 1-3 timer
•
Forskellige temaer inden for mad og bæredygtighed
•
For grupper af 10-30 personer
Alder: 12 år og opefter
Længerevarende omstillings-forløb for food service
Fokus på en lang række temaer inden for bæredygtighed
For hele køkkenpersonalet - i jeres køkkendrift
Håndtering af overskudsmad ifm. store events
Overskudsmad indsamles, registreres og forarbejdes
For festivaler, messer og andre store events i hele landet
Planlægning og eksekvering af alle former for events
Garanti for bæredygtige materialer, leverandører mm.
Alt fra bryllupper til firmakonferencer
3-5 retters bæredygtig, zero waste middag
Følges af baggrund, historier og metodefortællinger
For grupper af 15-40 personer
Om arbejdet med madspilds-reduktion og entreprenørskab
Inspirerende, underholdende og lærerige
Til skoler, institutioner og virksomheder