Workshops og foredrag

- om madspild, bæredygtighed og ressourceudnyttelse

I forandringen hen imod en mere bæredygtig madkultur med mindre madspild ser Rub & Stub undervisning og oplysning som en af de altafgørende grundsten. Derfor laver Rub & Stub praksisorienterede workshops og foredrag og for alle slags skoler (7. klasse og op efter), gastronomiske teambuldingaktiviteter for virksomheder og rådgivende workshops for professionelle køkkener. Vi sætter fokus på ressourcer, madspild og madkultur. Vi ser på konkrete problemstillinger, debatterer løsningsmuligheder og kan gå praktisk til værks med overskudsvarer og ressourceforståelse i køkkenerne. Deltagerne møder kompleksiteten i madspildsproblematikken. Hårde facts belyses og myter aflives, og vi berører, hvad almindelige borgere og forbrugere egentlig kan gøre ved problemstillingen. Vi udfordrer deltagerne praktisk, teoretisk og kreativt på et felt, som er brandvarmt og relevant at have viden om og redskaber til at navigere i.

For booking og spørgsmål
Maria Abrahamsen
t: +45 23435640
e: maria@spisrubogstub.dk