top of page
Background.jpg
Workshop og teambuildin

WORKSHOPS OM MAD OG BÆREDYGTIGHED

Vi tilbyder tre forskellige praksisorienterede workshops, der alle giver konkrete tips, tricks og metoder til selv at arbejde med bæredygtige og/eller madspildsreducerende metoder:
 

​Kimchiworkshop: Lær de klassiske metoder og fordele ved fermentering. Det handler om bæredygtighed, forlængelse af råvarer og råvarediversitet.


Bælgfrugtworkshop: Lær at arbejde med bælgfrugter - de nok vigtigste råvarer i omstillingen til klimavenlige spisevaner. 


Madspildsworkshop: Lær at lave mad uden madspild og lev mere klimavenligt! 

​

Varighed: 1-3 timer​
 

Målgruppe: 12 år og opefter (vi tilpasser workshoppen aldersgruppen.


Deltagere: Minimum 15 personer, maksimum 30 personer.​
 

Sted: Hos jer eller på en lokation, vi organiserer mod et tillægsgebyr. 
 

Hvad har andre sagt? Se her

​

Pris, detaljer og booking: Kontakt os på info@spisrubogstub.dk eller +4523435640.

bottom of page