Tidligere events

Snackbuffet af overskud til åbningen af Gensalg.dk
23. april 2017
Da Kara/noveren skulle åbne et af deres cirkulære flagskibe Gensalg.dk i Roskilde var Rub & Stub inviteret med. Gensalg.dk er en nytænkt genbrugsforretning, som både har en fysisk forretning på Kara/noverens genbrugsplads i Roskilde samtidig med, at det er en online forretning. Det er at lade genbrugstanken følge med tiden. I forbindelse med den storstilede åbning med grønne løbere og fine taler og talere leverede Rub & Stub en snack-orienteret brunchbuffet til de cirka 700 gæster, der kom og markerede åbningen. FødevareBanken havde leveret store mængder overskudsmad til os, så vi havde forberedt den bæredygtige mad i den gode gamle Rub & Stub stil.
Rub & Stub er fortalere for det nye koncept, som Gensalg.dk er og det glæder os, at der er flere af dens slags i støbeskeen...

Bæredygtigt kageværksted
26. januar 2017
I forbindelse med åbningen af udstillingen Wasteland, som udfordrer, hvordan vi som samfund kan anskue affald som en ressource, inviterede Dansk Arkitektur Center Rub & Stub til at komme ud og udfordre en masse mennesker fra den cirkulære og bæredygtige arkitekt- og byggebranche i ressourcebevidst madlavning. Deltagerne skulle selvfølgelig udfordres i egne evner, nu var det bare en bæredygtig kagekonstruktion, de skulle samarbejde om. Vi leverede udfordringen og en masse velovervejede og ressourcebevidste kageelementer. Det blev til mange kreative kager, konstruktioner, design og fortællinger. Kagegimmicken skulle både fungere som en dessertproduktion til deres middag, men også som en social ice breaker for deltagerne. Så da vi efterfølgende så flotte, velovervejede kager og hørte højlydt snak og latter, fik vi et stort smil på læben

Spildfri julefrokost
2. december 2016
Som et nyt koncept har Rub & Stub udviklet den Spildfrie Julefrokost. I december måned skrues der til op for forbruget og desværre også op for spildet. Rub & Stub tog udfordringen op og lavede en stor, privat spildfri julefrokost for ca. 70 mennesker, hvor vi demonstrerede, at man sagtens kan lave en julemenu, hvor der er fokus på ressourcer og den gode madoplevelse samtidig. Den lille mængde overskudsmad, der var tilbage leverede og donerede vi til værestedet Grace i København.

Overskudsbrunch med Amass og fødevareBanken
27. november 2016
På en frostklar novembersøndag inviterede Rub & Stub sammen med Amass og Fødevarebanken til en pop-up overskudsbrunch i Spisehuset 5C i den brune kødby. Køkkenet fra Amasss brugte overskudsvarer fra fødevareBanken til at skabe en overdådig brunch. Vi serverede også en lunende gløgg på overskudsvin til de forbipasserende, der ikke havde nået at få en reservation til det ellers udsolgte arrangement. Al overskudsmaden fra brunchen donerede og leverede vi til Mændenes Hjem rundt om hjørnet.

Dinner in the Dark
14. oktober 2016
Under Kulturnatten poppede Rub & Stub op i de gamle rammer i HusetKBH. HusetKBH repræsenterede kroppen som helhed, og Rub & Stub stod for næsen. Vi slukkede alt lyset og lod næsen stå for en ekstra sans. Vores frivillige lavede en lækker, aromatisk overskudschili con carne, som folk i hele huset kunne dufte sig frem til. Man fik et ordentlig skud varme, hygge og stearinlys på den blæsende kolde efterårsaften af en kulturnat.