Tidligere opgaver

Bæredygtig middag og debat: Rub & Stub deltager i paneldebat under en konference om bæredygtig turisme og social entreprenørskab afholdt af Aalborg Universitet. Denne var efterfulgt af en bæredygtig overskudsmiddag for alle konferencedeltagerne i Spisehuset 5c i den brune kødby.
For Aalborg Universitet, København
August 2017

Bæredygtig forplejning og maddannelse: En uges sund, grøn og bæredygtig forplejning for udsatte familier på Røde Kors' familiecamp efterfulgt af en opfølgende workshop for børn og forældre hvor de fik redskaber og viden til at lave nem, billig og sund mad.
For Røde Kors
Juli 2017

Madspildsworkshop som teambuilding: Indføring i madspilds- og ressourceuniverset med efterfølgende arbejde med overskudsvarer og fælles middag
For Miljø- og Fødevareministeriet, Fødevarer og forbruger
Juni 2017

Madspildsworkshop som teambuilding: Diskussion om hvordan vi indtænker madspildsagendaen og ressourceforståelse hos børn og unge efterfulgt af arbejde med overskudsvarer i køkkenet og fælles middag.
For UCC Campus Carlsberg, undervisere på pædagoguddannelsen
Maj 2017

Madspildsworkshop: Tre folkeskoleklasser fra 7. klasse blev udfordret i at arbejde med overskudsvarer og ressourceudnyttelse
For Gentofte Kommune
Maj 2017

Deltager i innovationsworkshop: Praktisk tilgang til hvordan indmad igen bliver en del af den danske madkultur
For Landbrug og Fødevarer
April 2017

Madspildskursus: Mindre madspild og bedre ressourceudnyttelse i det profesionelle produktionskøkken
For Stenhus Kostskole
Marts 2017

Rådgivning: Frivilligorganisering og forretningsudvidelse i Folkekirkens Nødhjælps madspildsprojekt Wefood
For Folkekirkens Nødhjælp
September-december 2016