Testimonials

Lene Lysbjerg, køkkenleder, Stenhus Kostskole
"Dagen igennem blev alle medarbejdere i køkkenet udfordret til at tænke anderledes og til at se på rester og overskudsmad som en råvare, der kan arbejdes videre med og genanvendes i en ny form.
Vi fik alle mange gode tips til, hvordan rester af grøntsager og frugter kan anvendes i fonder og eddiker, samt kan tænkes ind i brødbagning og igen nye retter som pesto og salsa.

Medarbejderne var lidt skeptiske, da de blev præsenteret for oplægget til dagen, men alle blev blæst bagover af Irinas viden, gode humør og dejlige positive tilgang til opgaven. Det blev lige pludselig sjovt at arbejde med rester og overskydende mad, og der blev virkelig tænkt kreativt. Alle havde en masse ideer, da de først kom i gang. Da vi sidst på dagen sad til et veldækket bord med alle de mange retter, vi hver især havde fået ud af vores rester, var der stor begejstring. Alle er enige om, at vi vil arbejde videre med det fremadrettet."

Liv Juncker, underviser, Ubberup Højskole
"Vi oplevede, at Rub & Stubs workshop virkede enormt engagerende på vores elever og vores køkkenpersonale. De taler i øjenhøjde og nedbryder fordomme om eventuelle udfordringer, der kunne være ved at arbejde med bæredygtighed"

Frank Beck Lassen, underviser, Testrup Højskole
"Hvor bliver vores egne rester af? Hvordan er den mad vi spiser hver dag havnet på vores bord? På Testrup Højskole har vi haft vældig glæde af Rub & Stubs besøg. Sanseglæde og ordglæde. Som kostskole har vi eget køkken og kan integrere elevernes hverdagserfaringer med mad i en undervisning der oplyser og gør bevidst. Kombinationen af hands-on læring ved at lave et måltid baseret på overskudsvarer og diskussion om vort syn på fødevarepolitik er givende. Alle vore store udfordringer om klima, forbrug og bæredygtighed bliver synlige i en bulet Kelloggspakke"