Opskrifter af overskud - Rub & Stubs metode

Her deler vi opskrifterne på noget af den mad, Rub & Stub har lavet til forskellige madoplevelser og -events. Opskrifterne afspejler dels hvilke overskudsvarer, vi har haft, og dels giver de et indblik i Rub & Stubs metode og tilgang til madlavning. Det handler om overbevisningen om, at det vigtigste er at benytte råvarerne så godt og fuldt ud som muligt. I opskrifterne findes der derfor også forslag til alternative ingredienser, tilføjelser, undladelser eller lignende. Det skal forhåbentligvis inspirere til, at vi ikke lægger os for bundet op af en opskrift, men at vi tillader os at være kreative med det, vi har, så vi først og fremmest undgår at smide mad ud.

Mere?

Vi opdaterer med opskrifter i takt med, at vi er ude at lave arrangementer.

Har du spørgsmål til opskrifter eller brug for et godt råd til dit bæredygtige køkken, tag da fat i Irinairina@spisrubogstub.dk