Opskrifter af overskud - Rub & Stubs metode

Her deler vi opskrifterne på den mad, Rub & Stub har lavet til forskellige madoplevelser og -events. Opskrifterne afspejler hvilke overskudsvarer, vi har haft fingrene i, men mere præcist handler den konkrete opskrift lige så meget om Rub & Stubs metode og tilgang til madlavning. Det handler naturligvis om vores overbevisning om, at det vigtigste er at benytte fødevarerne så godt og fuldt ud som muligt. Så i opskrifterne findes også forslag om andre ingredienser, tilføjelser, undladelser eller lignende, man kan indtænke i opskriften. Kommentarerne skal forhåbentligvis inspirere til, at vi ikke lægger os for bundet op af en opskrift, men at vi tillader os at være kreative med det, vi har, så vi først og fremmest undgår at smide mad ud.

Mere?

Vi opdaterer med opskrifter løbende, som vi er ude at lave arrangementer.

Har du spørgsmål til opskrifter eller brug for et godt råd til dit bæredygtige køkken, tag da fat i Irinairina@spisrubogstub.dk