Bæredygtige madoplevelser, events og catering

Madoplevelser og -events
Rub & Stub udvikler og afvikler særegne madevents og -oplevelser. Alle er baserede på specialudtænkte koncepter, hvor vi i særdeleshed sætter fokus på den bæredygtige tilgang til madlavningen og madoplevelse. Rub & Stub popper op i ny næ på forskellige steder og i samarbejde med forskellige aktører og vores frivillige. En fast del af konceptet er, at vi laver mad på overskudsvarer, serverer den til sultne gæster, sørger for den gode oplevelse og sikrer os, at intet overskudsmad bliver smidt ud. Vil du høre mere, tag da fat i Maria. Send hende en mail på maria@spisrubogstub.dk eller ring på telefon +45 2343 5640.

Læs mere her om vores tidligere events og følg med på Facebook for vores kommende events. Og tag her et kig ind i Rub & Stubs hidtil største madevent: Stage Dining på Roskilde Festival 2017.

Bæredygtig catering
Rub & Stub specialiserer sig i fuldendte cateringoplevelse til større arrangementer og festligheder. Vi skræddersyer menuer og koncepter til arrangementer, hvor bæredygtighed og ressourceudnyttelse skal sættes i centrum. Vi sætter en dyd i, at der er en sammenhæng i menuen, både smagsmæssigt, men også når det kommer til ressourcer og råvarer. Vi tænker den totale råvare ind og sikrer, at madoplevelsen bliver spildfri, økologisk og bæredygtig. Vi lægger op til, at et eventuelt overskud pakkes og gives til gæsterne eller doneres og leveres til et socialt værested.
Vi kommer helst og laver maden i kundens køkken for at sikre den optimale oplevelse og friskhed af maden.
Leder du efter spildfri, bæredygtig og velovervejet catering til dit arrangement, så tag fat i Irina ved at skrive til hende på irina@spisrubogstub.dk eller ring til hende på 29727865.