Stage Dining - Rub & Stub's Madkollektiv UDSOLGT

Mad for de mange!

Roskilde Festival 2017: Forestil dig en skov af hænder, der løfter dig og bærer dig igennem en smags- og sansefestival, som du deler med hundredvis af andre festivalgæster. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke, for det er lige præcis, hvad Rub & Stubs Madkollektiv har til dig!

På Roskilde Festival 2017 vil vi gerne dele den ultimative stage dining oplevelse med dig. Foran Orange Scene vil madentreprenører og et kollektiv af frivillige guide dig gennem en helt særlig, mange-rettet madoplevelse. Smage fra Middelhavets vil blande sig med aromaer fra Asien til lyden af musik, grin og snakken - og i festivalens sande ånd vil du og dine med-stage dinere også være med til at skabe nogle af elementerne. Lyder det som noget, du gerne vil være del af? Så tag dine venner, din familie, din nabo, en du møder på toget eller i køen på vej til festivalen under armen - stage dining er for os alle!

Hvonår sker det?

Torsdag den 29. juni 2017 kl. 11.00

Fredag den 30. juni 2017 kl. 11.00

Hvor sker det?

Foran Orange Scene.

Hvordan sikrer jeg mig en billet?

Billetter bliver sat til salg 1. juni til priser, hvor vi alle kan være med.

Se mere på eventet på Facebook, hvor du også kan holde dig opdateret og få flere detaljer, jo tættere vi kommer på Roskilde Festival 2017!