Igangværende

Aftenkursus: Det bæredygtige køkken - lær at bruge Rub & Stub
I samarbejde med FOF København udbyder Rub & Stub i foråret 2018 to forløb af tre kursusaftener, hvor vi sætter det bæredygtige køkken højest og arbejder med konkrete værktøjer til at minimere madspild i de private køkkener. Det er et praktisk kursus, hvor vi kigger på redskaber, viden og metoder, men det er også et kursus, hvor vi skal lave god mad og spise sammen og tale om at føre et bæredygtigt køkken. Sideløbende med kurset samarbejder vi med DTU miljø, som bistår i at lave målinger af vores adfærd. På den måde gør kurset os ikke bare dygtigere til at undgå madspild, det er også med til at give et dybere indblik i det spild, der foregår i de private hjem generelt.
Kurset er åbent for tilmeldinger. Se meget mere her
Januar-april 2018

Fast oplægsholder på Food Coordinator-uddannelsen
I samarbejde med Hotel- og restaurantskolen bidrager Rub & Stub med kontinuerlige oplæg om madspild og optimal ressourceudnyttelse i professionelle køkkener på Hotel- og restaurantskolens Food Coordinator-uddannelse. Rub & Stub leverer løbende oplæg på uddannelsen.
For Hotel- og Restaurantskolen
Januar 2017-